Nationale kindermuziekweek

Van 29 maart – 1 april is de nationale kindermuziekweek. Ook de muziekvereniging Arnemuiden wil hier aandacht aan besteden. Het is goed voor de ontwikkeling van een kind om met muziek bezig te zijn. Het thema van de week is: ‘De wereld rond’, want muziek is een taal die iedereen verstaat.

Activiteiten:

De volgende activiteiten zullen vlak voor en tijdens die week georganiseerd worden:

Vrijdag 24 maart en 31 maart: Bezoek van muzikanten aan Arnemuidse scholen

Woensdag 29 maart: Openbare repetitie- avond in ons clubgebouw Da Capo aan de Van Cittersweg vanaf 19.30 uur.

Zaterdag 1 april: Open dag op de Zeeuwse Muziekschool in Middelburg van 11.00-14.00 uur.

Themalied

Het themalied voor deze week is geschreven door Robert Ramaker een bekende kinderliedjesschrijver. De winnares van het Junior Songfestival 2022 heeft het liedje ingezongen. Het is de bedoeling dat het lied op school en op de orkestrepetitie ingestudeerd wordt, zodat het lied samen ten gehore kan worden gebracht. Want was is nou leuker dan samen muziek maken? Het lied is hier te vinden: https://www.123zing.nl/kindermuziekweek/