De Blikken was het decor voor het jaarconcert van de MVA op 21 maart 2014. Het harmonie-orkest bracht afwisselende muziek ten gehore  en speelde onder andere de werken Pavane in Bleu, Yellowstone Choral, Concerto d’Amore, Lawrence of Arabia, The Cream of Clapton, Sugar Blues en  A Klezmer Karnival.

Ook de leerlingen van de MVA lieten van zich horen. Samen met het harmonie-orkest brachten zij Highland Cathedral en  Little Stars ten gehore en met het leerlingenorkest speelden zij onder andere Vogeltjesdans, Circusberen, Big fun on the basedrum en The March of the Animals ten gehore.

Leerlingenorkest

De leerlingen van het leerlingenorkest van de MVA met dirigente Marianne Steutel.

Het volgende optreden van de MVA is op Koningsdag op 26 april waar wij in Arnemuiden op verschillende momenten van ons zullen laten horen! Om dit mogelijk te blijven maken zijn wij nog op zoek naar donateurs. Voor maar 10 euro per jaar kunt u ons al helpen om evenementen in Arnemuiden op te luisteren met muziek. Kijk op deze website onder het kopje Over MVA en klik op donateurs en geef uzelf op.