Muziekvereniging Arnemuiden is een actieve en groeiende muziekvereniging, die onder professionele begeleiding zowel populaire als klassieke muziek speelt en dat met regelmaat ten gehore brengt op diverse gelegenheden.

Visie MVA
MVA uitbreiden en uitbouwen tot een orkest met een volledige harmoniebezetting met een grotere diversiteit aan instrumenten. Onze doelstelling is het bevorderen van het spelen van muziek in groepsverband, die geschikt is voor diverse gelegenheden.

Muziek maken. Gewoon doen! 
Het bespelen van een muziekinstrument is heel erg leuk om te doen. Zeker met de gezelligheid die we binnen onze muziekvereniging hebben! Binnen de vereniging voelen jong en oud zich prima thuis. Op onze wekelijkse repetitieavond is het dan ook niet uitsluitend en alleen studeren, maar is er ook tijd voor plezier en gezelligheid. Instromen kan het gehele jaar en een wachtlijst kent MVA niet!

Wat doen we zoal

In de eerste plaats voor onszelf en samen musiceren in orkestverband.
Daarnaast hebben we openbare optredens in en buiten Arnemuiden. Deze bestaan bijvoorbeeld uit de Kerstnachtdienst, provinciale veteranendag, Koninginnedag, dodenherdenking en officiële (openings)plechtigheden.

Uiteraard is er naast het maken van muziek veel ruimte voor: een gezellig uitstapje, een feestdag/avond, barbecue, spelletjesavond/middag, etc.

Contributie
De contributie per kwartaal bedraagt voor seniorleden
– € 31,00 (inclusief gebruik instrument)
– € 19,00 (bij gebruik eigen instrument)

De contributie per kwartaal voor jeugdleden tot en met 17 jaar bedraagt
– € 20,00 (inclusief gebruik instrument)
– € 11,50 (bij gebruik eigen instrument)

Indien meerdere jeugdleden van een gezin lid zijn, dan is er een extra reductie van toepassing, rep.
– € 16,00 (inclusief gebruik instrument)
– € 9,20 (bij gebruik eigen instument)

Repetitieavond
Woensdagavond van 18.30 – 19.15 uur (leerlingen)
Woensdagavond van 19.30 – 21.30 uur (groot orkest)